Assisi kirándulásSegédlet egy Assisi osztálykirándulás megszervezéséhez

Indulás előtt ¾ évvel:
háttér infó és elérhetőség:
Szállás lefoglalása: Ajánlott Assisi mellett (Capodacqua di Assisi) található Victor Hostel. Olaszul vagy angolul lehet neki e-mailt írni, előleget nem szokott kérni.

Busz lefoglalása: Telefonos egyeztetés után az aktualizált megrendelő elküldése. Kitölthető megrendelő megtalálható a szervezési segédlet menüben.

szállásra ajánlott az Assisitől 3 km-re található Victor Hostel Capodacqua di Assisi-ben.
Étkezéssel együtt: 22 EUR / fő / nap


30 főig (+ 2 sofőr):
Vass István, +36-30-911-04-49
31-48 főig (+ 2 sofőr):
AndyTrans, Slamka Dezső: +421-905-217-022
Migraibusz, Migrai Miklós +36-20-254-19-59
Indulás előtt 1/2 évvel:
háttér infó és elérhetőség:
A program összerakása, tájékoztató megírása:
A mai anyagi helyzetben le kell vágni a kirándulás római részét. Ugyanis jócskán megemeli a költségeket. Amennyiért Assisiben szállást és étkezést kap a csoport azért Rónában csak bungalót lehet kapni.
Assisiben 3-4 napot el lehet tölteni, ki lehet egészíteni Greccio-val és Fonte Colombo-val a Rieti-völgyben. Az oda vagy vissza utat érdemes berakni valamit. Nem ajánlatos városnézés, ugyanis a turisztikailag frekventált városok mind „check-pontosak” (behajtásért fizetni kell, pl.: Velence: 100.000 Ft / nap / busz).
Kirándulást érdemes beiktatni, mert nem kerül semmibe, csak némi plusz km. Ajánlott hely a Dolomitok, vagy a Garda-tó. További hasznos infók a linktárban találhatók. Ha oda vagy vissza beiktatunk kirándulást, akkor ott minimum 9 órát álljon egy helyben a busz (sofőrök pihenési ideje). Ha túrázást tervezünk a Dolomitokba, akkor azt mindenképp szeptemberre tervezzük, mert október 1-én leesik az első hó és az a következő év május végéig megmarad. Így a turista utak egy része nem járható vagy korlátozottan járható.
Nyitva tartások, szentmisék bejelentése, kérése:


Figyelem: Assisi is „check-pontos” város: vagy a várostól távol kirakatjuk magunkat és a buszt visszaküldjük a szállásra, vagy be lehet menni a városi parkolókba, de akkor ki kell fizetni a „check-pont”-ot.


Nyitva tartások, szentmise bejelentés, kérés:
költségszámítási táblázat (csak a diákok létszámával osztani)
(A költségeket abban a pénznemben szedjük, amiben a kifizetés történik)
költség fajtája:
összesen:
egy főre (HUF)
egy főre (EUR)
km díj (10 %-át adjuk hozzá)napidíj (2 sofőr x nap x Ft)magyar pályadíj (1-1 napos)szlovén pályadíj (itt szükséges, hogy a busz milyen EURO besorolású)
Ország két pontja: Dragotnici (Hu/Slo határ) – Dane (Slo/It határ)olasz pályadíj (a classe megadásánál: 2 ASSI B: azaz két tengelyes, de nem a személyautó kategória)
Partenza: Fernetti (szlovén határ)
Arrivo: Valdichiana (Assisi lehajtó az A1-esről)szállás + étkezés2 sofőr szállása + étkezése2 kísérő szállása + étkezéseösszesen:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése